White-label lösning för din organisation

Enterprise

Enterprise är affärsområdet där vi tillhandahåller en så kallad ”White Label Lösning” till organisationer och tandvårdskedjor.

Med vår lösning hjälper vi er att effektivisera hela inköpsprocessen.

⦁  Förenklar konsolidering.
⦁  Minimerar inköpsprocessen.
⦁  Sparar tid & pengar redan första månaden.
⦁  Förenklar kontroll och struktur för externa ägare.
⦁  På automatik bättre inköpsvillkor utan förhandling.
⦁  Säkerställer en homogen inköpsstrategi oavsett storlek på organisation.
⦁  Stärker varumärket och får lättare att attrahera nya kliniker att ansluta kedjan eller nya medlemmar till organisationen.

Hur fungerar det?

Vi upprättar en Marketplace som är anpassad till er verksamhet. Detta genom att använda er profil gällande logotyp, budskap och önskade produktkategorier.

Via er Marketplace har sedan kliniken tillgång till alla upphandlade återförsäljare. Genom att samla alla återförsäljare och dess sortiment på ett ställe skapas optimala förhållanden, transparens och inte minst tidsbesparingar.

Inköpsansvarig kan enkelt ta del av kollegors recensioner av både produkt och återförsäljare innan ett inköp eller investering genomförs.

Kundvagnen kan fyllas med obegränsat antal återförsäljare och produkter vid samma inköpstillfälle. Det innebär en tidsbesparing på ca 50-80% i jämförelse med traditionella inköpsrutiner.

Det är viktigt att veta att ingen installerad programvara eller annat underhåll krävs för tjänsten. Tjänsten kräver inte heller några investeringar i ny hårdvara / IT-utrustning. Allt som krävs är en internetanslutning och en webbläsare.

Tjänsten fungerar lika bra på en smartphone/surfplatta som på den vanliga skärmen. Gränssnittet är fullt responsiv.